Audiologie / Hoortoestellen

Reeds meer dan 10 jaar staat ‘t Oorhuis garant voor goede service, begeleiding en ruime keuze aan kwalitatieve hoortoestellen voor ieders budget.
 

NIEUW ! : Onderzoek over Tinnitus of Oorsuizingen.Bezoek de website van 't Oorhuis

Intake

We luisteren eerst naar wat de problemen zijn. We bieden een informatief gesprek en een vrijblijvende hoortest aan. Zo kunnen we een professioneel advies in verband met het gehoor geven. U bent dan ook steeds welkom met al uw vragen. 
Indien u in aanmerking komt voor een hoortoestelaanpassing, dan kan u aan de hand van een voorschrift van de neus-keel-oor arts een vrijblijvende proefperiode met hoortoestellen starten.
 

Aanpassing / Proefperiode

Wij hebben een ruim aanbod hoortoestellen. Samen met u bekijken we de verschillende types en prijsklassen. Bij de selectie houden we rekening met de persoonlijke voorkeur, het gehoorverlies en de financiële mogelijkheden.
Tijdens de proefperiode richten wij ons op uw bevindingen en regelen wij de hoortoestellen bij zodat u een aangename geluidsbeleving heeft en een goed spraakverstaan bekomt.
Onze hoortoestelmerken zijn: Widex en Siemens

Service

Wij vinden een goede service en opvolging heel belangrijk. Onze deur staat altijd open voor verdere vragen, fijnregelingen en nazicht. Wij nodigen onze klanten uit om vrijblijvend twee maal per jaar op controle te komen met de hoortoestellen voor een grondige reiniging. Indien u onvoldoende mobiel bent, komen wij op huisbezoek na afspraak.

Hulpmiddelen

Wij voorzien uiteraard hoortoestelbatterijen en onderhoudsproducten, maar wij hebben ook een ruim assortiment hulpmiddelen voor mensen met en zonder hoorapparaten:
  • draadloze afstandsbedieningen die het functioneren met hoortoestellen vergemakkelijken.
  • flits- en trilwekkers
  • systemen om gemakkelijk naar TV te kijken
  • telefoons en GSM’s met extra versterking

Gehoorbescherming

Omdat we beter voorkomen dan genezen hebben wij ook standaard en op maat gemaakte gehoorbescherming. Er is een uitgebreide keuze naar gelang de geluidssituaties waar u zich wilt beschermen. Zo zijn er onder andere:
 
  • slaapdopjes
  • gehoorbescherming voor schietsport, motorrijders, muziek en industrie.
Voor kinderen en volwassenen met buisjes of een gaatje in het trommelvlies worden er vaak zwemdoppen aangepast.
Deze worden ter plaatste gemaakt en kunnen direct worden meegenomen.